WordPress websites

CatchCode maakt WordPress websites voor het MKB en start-ups. WordPress is het meest gebruikte Content Management Systeem ter wereld. Het heeft ontzettend veel mogelijkheden om alles naar je wens te maken, of juist standaard te laten als je budget wat lager is.

Bestaand thema

Ben je een startende ondernemer of heb je gewoon een klein budget? Dan kan het een goede keuze zijn om een bestaand WordPress ontwerp te gebruiken. Deze zogenaamde WordPress thema’s zijn vaak goedkoop of zelfs gratis. CatchCode helpt je met het zoeken naar het juiste ontwerp, installeert het en zet jouw content er op een mooie manier in. Vaak zijn er nog genoeg mogelijkheden om het thema in te richten in jouw huisstijl.

Compleet jouw design

Heb je meer wensen wat betreft het design of functionaliteiten, dan maakt CatchCode voor jou een compleet eigen thema. Dat kan met een ontwerp van je eigen vormgever, maar ik kan je ook in contact brengen met enkele webdesigners waar ik eerder mee gewerkt heb en goede ervaring mee heb.

WordPress website onderhouden

Het grote voordeel van WordPress is dat je zelf bijna alles van je website kunt beheren. Maar soms heb je daar even geen tijd voor of heb je extra hulp nodig. CatchCode helpt je dan graag. Of je nou alleen advies nodig hebt, een foto even bewerkt moet worden, of gewoon grote hoeveelheden tekst geplaatst moeten worden, geen probleem!

Strippenkaart

CatchCode werkt met een strippenkaart die je bij het opleveren van je website kunt aanschaffen. Je krijgt dan tegen een gereduceerd tarief de mogelijkheid om aanpassingen aan je website door mij te laten doen.
Vraag naar de voorwaarden.

Inclusief domein en hosting

Als je bij CatchCode een WordPress website laat maken, krijg je daar een jaarlijkse licentie bij. Zie het als een service pakket, inclusief een .nl domeinnaam, webhosting, eenvoudige e-mail opties en een strippenkaart om aanpassingen te doen aan je website en updates uit te voeren van WordPress en eventuele gebruikte plugins.

Liever zelf regelen?

Uiteraard heb je ook de optie om geen licentie af te nemen. Je zorgt dan zelf voor je hosting en domeinnaam. Met de door jou aangeleverde FTP-gegevens installeert CatchCode je nieuwe WordPress website en daarna kun je alles zelf beheren en aanpassen zonder extra euro’s uit te hoeven geven.