Freelance Front-end webdeveloper

Ik ben Francois Sachs en sinds 2018 voor mezelf begonnen als freelance Front-end webdeveloper. Na ruim 16 jaar in dienst gewerkt te hebben bij een aantal mooie web- en reclamebureaus vond ik het tijd de sprong eens te wagen en voor mezelf te beginnen. Ik heb heel uiteenlopende ervaring; zowel B2B als B2C, van de kleine bakker op de hoek tot grote internationale merken en allerlei producten zoals e-mailings, corporate websites en campagne-pagina’s.

Expertise

Als Front-end webdeveloper ligt mijn expertise vooral bij grafisch uitdagende projecten, waar marketing een grote rol speelt. Ik werk graag een mooi webdesign uit tot een pixel-perfect en responsive website, die technisch geoptimaliseerd is voor zoekmachines en zo flexibel mogelijk blijft met betrekking tot wisselende content en andere schermformaten.

Webdevelopment

Naast mijn technische kennis (HTML, CSS, SASS/LESS, jQuery, etc.) heb ik grote affiniteit met design en ervaring en kennis van SEO. Ik heb recent een eigen SEO quickscan ontwikkeld die niet als de vele online tools volledig automatisch is, maar met een menselijk oog naar de belangrijkste zaken van de website kijkt en met een persoonlijk advies komt in de vorm van verbeterpunten.

Freelancer inhuren?

De komende maanden heb ik ruimte over om projecten aan te nemen. Dat doe ik thuis, maar eventueel ook op locatie. Uiteraard kunnen we eerst eens kennis maken. Als je interesse hebt in een freelance front-end webdeveloper, kom ik graag langs voor een gesprek.
Neem contact op

Portfolio

Ik heb in het verleden voor veel grote bedrijven mogen werken. Hieronder een greep uit de bekendere merken.

Brabant Water
Sparta fietsen
Kellogg's
Aliander
Prorail
Quinny
Dr.Oetker
Licor43
Longfonds
Debitel
Peijnenburg
Prevalin
KPN
Maxi-Cosi
Koopmans
Reckitt Benckiser
DAF
Brand Loyalty